CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google зробив спілкування з покупцями легшим

 2387
07.12.2020
article

В Google "Гугл Пошук" і "Гугл Карти" додана можливість спілкуватися з потенційними покупцями безпосередньо в чаті. Ця опція працює лише для тих компаній, які отримали підтвердження в Google My Business.

У програмі "Карти" власник платформи може включити обмін повідомленнями з клієнтами в спеціально відведеному розділі. Для “Гугл Пошук” передбачена вкладка "Клієнти", пов'язана з профілем компанії. Для користувачів є можливість відправляти повідомлення, ставити запитання безпосередньо менеджерам компанії і навіть залишати коментарі під публікаціями.

Вам буде також цікаво: Чому навчать на курсах по створенню сайтів?

Паралельно запускається статистистичний звіт, який аналізує результативність взаємодії між компанією і клієнтами. Фіксуватися будуть всі письмові звернення, коментарі до статей та дзвінки. У статистиці можна побачити не тільки кількість відвідувань за певний період. Є можливість вивести порівняльний аналіз за різні періоди роботи.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: