CityHost.UA
Допомога і підтримка

YouTube порадував Google хорошою виручкою

 2168
05.11.2020
article

Материнська компанія дочекалася "Подяки". YouTube порадував Google хорошою виручкою. Пандемія не стала проблемою для онлайн ресурсів, скоріше навпаки. Закриті в рамки бетонно-цегляних коробок, громадяни Планети влилися в інтернет. Все стало відбуватися всередині мережі: від ділових конференцій, до зустрічей з друзями за феліжанкою кави. На цьому не забарилися заробити власники веб-платформ. У страшному 2020 році соцмережі і розважальні канали зібрали на рекламі виручки на 14% більше, ніж в 2019.

Навіть складено список претендентів у "Книгу рекордів Гіннеса": YouTube є лідером. Як говориться: "Ця курка знесла 5 млрд. Золотих яєць". Це прорив. Google Cloud постарався на три з половиною млрд. Навіть "інші проекти": цікаві інновації, новинки в науці, енергозберігаючі системи-принесли грошей- принесли прибуток.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Робимо висновок: коли користувач не захоплений повсякденною метушнею, він робить більш широкий пошук, що дозволяє зробити більшим сектор розміщення реклами. Компанії рікою нахлинули в інтернет, аби розмістити свою рекламу. Та ось проблемма: антимонопольний коммитет США строго стежить за дотриманням правил. Медіагіганти знаходяться під пильним контролем невсипущого ока Сенатора.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: