CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google експериментує: автоматичне перетворення веб-сторінки в відео

 1847
05.11.2020
article

Google експериментує: автоматичне перетворення веб-сторінки в відео. Розробники Корпорації щільно взялися за творчість. Сьогодні вони стурбовані тим, щоб користувачі з найменшими витратами зусиль могли створювати відео з існуючого контенту за допомогою спеціальних налаштувань. Оновлення покликане зберігати оригінальну задумку: стилістику шифру, кольору і графіку. З його допомогою створюються короткі ролики.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Використовуючи основні параметри сторінки Google вибудовує алгоритм роботи на основі аналізу контенту. Програма зчитує інформацію з джерел HTML і викладає зображення в певній послідовності. Після запуску відео розробники будуть стурбовані звуковою доріжкою. Інструмент дозволить визначати найкращий аудиторії контент, місце і час демонстрації. Нововведення особливо корисно для стартапів, які не в змозі виділити великий бюджет на просування продукту.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.

 


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: