CityHost.UA
Допомога і підтримка

Пошукова система Google випустила фільм

 2190
04.11.2020
article

Часто користувач прогуглівая якусь тему залишається незадоволений результатом. Але це не означає, що цього матеріалу немає в мережі. Для успішного знаходження інформації про предмет, потрібно розуміти алгоритм відбору даних. З метою полегшення долі користувачів Google створив фільм про те, як відбувається процес відсіювання відомостей. Відео під назвою "Трильйон питань і жодної легкої відповіді" триває майже годину.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Джон Мюллер дуже рекомендує цей фільм до сімейного перегляду. Над створенням матеріалу працювали просунуті гуглери і початківці. Ресурс розповів історію створення і місію Google, яким чином приймаються рішення про зміни і які базові поняття є в пошуку. Завдяки цьому фільму багато хто з користувачів зможе відкоригувати процес пошуку, що приведе їх до позитивного результату.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: