CityHost.UA
Допомога і підтримка

You Tube дав ТОП популярних на карантині відео

 1828
25.08.2020
article

Схоже процес глобалізації не пройшов даремно. Під час вимушеної самоізоляції і відсутності у багатьох роботи люди багато часу проводили в мережі. Цікаво, що незалежно від країни, віросповідання і політичних процесів весь світ шукав практично одне й те саме

Надаємо список найпопулярніших запитів:

  • Почнемо з найістотнішого - Їжа. Першими від карантину постраждала система громадського харчування. Люди кинулися до своїх гаджетів з питанням "Як приготувати пиріжки?" "Курча тютюну?" і "Грецький салат". Люди навіть спробували навчитися пекти хліб і робити фуагра. Багато за цей часвимушено пройшли кулінарні курси.
  • Насолодившися їжею, люди починали займатися своїм внутрішнім світом. Наступним по рейтингу запитів стали: комплекси фізичних вправ, заняття йогою, психологічні вправи з управління страхами, способи поліпшення сну.
  • Люди нарешті відволіклися від щоденного поспіху і заглянули всередину себе. Значно підвищилася кількість переглядів з роликами гарної природи, звуками співу птахів, шуму вітру і дзюрчання води. Читайте також: Як підключити Google Analytics на WordPress.
  • Розібравшись в собі і знайшовши відповіді на питання, як не панікувати, ми зажадали спілкування. Людина таки істота соціальна. Значно зросла кількість різних відеочатів, конференцій і навіть вечірок. Кількість роликів, де вони щось роблять разом по скайпу зросла більш ніж на півтисячі відсотків. Відвідувачі інтернету "активно ходили" по музеям і "бували" на екскурсіях.
  • Ще один з видів запитів можна назвати "Новий я". Замкнені в тісних просторах своїх будинків людство, позбавлене надії повернутися в звичне життя, пірнули з головою в свої хобі. Розширилися запити на прикладні спеціальності: садівництво, кулінарія, перукарське мистецтво, езотерика і таємниці Всесвіту.

Пандемія перевернула все з ніг на голову, позбавивши нас звичного способу існування. Ця, здавалося б, трагедія, стала для дуже багатьох з нас поштовхом по-новому подивитися на себе і розкрити свої справжні таланти. Людство не стоїть на місці, епідеміологічний криза виштовхнула нас на новий виток розвитку.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VDS сервер і купити домен net ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: