CityHost.UA
Допомога і підтримка

Рекомендації щодо розвитку туристичного блогу на WordPress

 2256
29.12.2020
article

Якщо ви любите подорожувати, ви можете завести блог, щоб ділитися своїм досвідом і давати практичні поради іншим людям. Хоча на перший погляд це здається простим, варто знати, що створення подібного проекту вимагає великої самовіддачі і старанної роботи. Ось кілька порад, які допоможуть вам створити блог про подорожі і зробити його популярним.

Придумайте назву

Перш за все необхідно визначитися з доменним ім'ям вашого блогу. Назва важлива, так як це ваш бренд. Саме за назвою цільова аудиторія буде впізнавати вас. При виборі домена потрібно проявляти особливу обережність, тому що ви не зможете змінити його пізніше. Не забудьте вибрати унікальне доменне ім'я, яке буде незабутнім і впізнаваним.

Подумайте, скільки ви готові витратити

Щоб створити першокласний блог про подорожі, який приваблює безліч людей і який ви згодом зможете монетизувати, потрібні вкладення. Деякі з витрат включають покупку доменного імені, оплату послуг хостингу, покупку шаблона і плагінів. Оскільки ви тільки починаєте, ви можете витрачати менше і збільшувати свої витрати в міру того, як ваш блог набирає обертів і приносить більше грошей.

Крім того, можна знайти хостинг, який дає знижки. Щоб заощадити ще більше, на цьому етапі можна використовувати безкоштовні теми і плагіни, а пізніше перейти до платних. Вирішіть, скільки ви збираєтеся витратити і з якою метою.

Читайте також: Курси зі створення сайтів.

Виберіть хостинг

Хостинг забезпечує доступ до вашого сайту для користувачів. Беручи до уваги величезну кількість постачальників хостингових послуг, до вибору слід поставитися дуже уважно. Враховуйте такі нюанси, як час безвідмовної роботи, вартість, безпеку і якість технічної підтримки. Виберіть недорогий хостинг, який буде відповідати вашим потребам. Важливо, щоб обраний сервіс надавав можливості розширення і додавання нових функцій у міру зміни ваших потреб.

Більшість блогерів використовують WordPress. Причому експерти рекомендують використовувати для створення сайтів не безкоштовний wordpress.com, а wordpress.org. Наскільки б безкоштовний WordPress не здавався привабливим, він досить обмежений і не дозволить вам налаштувати або монетизувати свій сайт так, як ви хочете.

Налаштуйте сайт

Вам обов'язково потрібно налаштувати свій веб-сайт, як тільки ви почнете вести блог. Ви можете зробити це, вибравши плагіни і теми, що відповідають тематиці і формату вашого ресурсу. Пам'ятайте, що в вашому блозі повинна бути сторінка з інформацією про вас, контакти і тематичні розділи, в яких відвідувачі зможуть легко знайти цікаву для них інформацію.

Читайте також: Як встановити плагіни в WordPress.

Пишіть відмінний контент

Самий безпрограшний спосіб привернути читачів на сайт - регулярно публікувати якісний, інформативний і корисний для ваших читачів контент. Використовуйте свій унікальний стиль викладу і не бійтеся проявляти індивідуальність. Не слід намагатися копіювати стиль іншої людини, навіть якщо це успішний блогер. Крім того, ви можете вивчити основи SEO і оптимізувати свій контент, щоб його було легко знайти в Google та інших пошукових системах.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS Windows сервер або хостинг для WordPress ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: