CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як створити Favicon WordPress

 2537
23.12.2020
article

Значок Favicon відповідає за широко зрозумілу ідентифікацію веб-сайту в браузері. Його важливість може мати значення на багатьох рівнях функціонування веб-сайту і навіть його позиціонування в Google.

Як додати Favicon WordPress

Якщо хочете, щоб на вашому сайті WordPress був значок, вам знадобиться невелике зображення, пов'язане з вашим брендом. Розмір зображення не менше 512 на 512 пікселів. WordPress внесе інші зміни в процес перетворення зображення в значок.

Читайте також: Курси зі створення сайтів.

Для цього вам не потрібні плагіни. Додавання Favicon - це опція за замовчуванням, доступна в налаштуваннях зовнішнього вигляду сайту, його шаблоні.
  • Перейдіть в Зовнішній вигляд> Налаштувати на панелі інструментів WordPress.
  • Виберіть «Ідентифікація сайту», щоб внести зміни.
  • Там же можна заповнити заголовок і опис сайту.
  • Виберіть значок сайту. Якщо ваше зображення більше рекомендованого розміру, CMS автоматично змінить його масштаб. На етапі додавання зображення ви також зможете його обрізати.
  • Вибравши значок, збережіть зміни і опублікуйте сайт.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити безлімітний хостинг або зареєструвати домен ua, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: