CityHost.UA
Допомога і підтримка

Chrome став швидше працювати

 2116
24.11.2020
article

Останнє оновлення Google Chrome подарує користувачам більше часу. Це пов'язано зі збільшенням швидкості на обробку запитів. Сторінки стали завантажуватися швидше, браузер відкриваються майже миттєво, при цьому навантаження на ПК зменшилося в рази.

Увага програми тепер сконцентрована на альтернативних вкладках, а переміщення між сторінками відбувається миттєво. Цікаво, що для цих маніпуляцій потрібно менше оперативної пам'яті, ніж раніше. Процес закріплення вкладок став більш універсальним. Тепер можна бачити список всіх відкритих вкладок, незалежно від розташування вікна. Це допоможе швидше пересуватися від одного джерела до іншого.

Значно розширено функціонал адресного рядка. Тепер більшість дії з видалення та редагування можна виконувати прямо з панелі управління. Користувач може закріплювати фрагмент, щоб швидко знаходити інформацію в середині тексту.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Планується запустити спеціальні закладки для зручності користувача. Поки це стосується таких тематик, як кулінарія та розваги, але після тестування спектр буде розширено. Розробники очікують, що користувачі підтримають їх відгуками і побажаннями.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для WordPress або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: