CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як створити внутрішнє посилання на вашому сайті WordPress

 2681
18.12.2020
article

Внутрішні посилання на сайті WordPress - це просто внутрішні посилання між повідомленнями і сторінками вашого сайту. Внутрішні посилання - це частина SEO, зокрема пошукова оптимізація. Крім зв'язування контенту один з одним, вони дозволяють користувачам отримувати доступ до набагато більш структурованого контенту. І дозволяють пошуковим системам краще індексувати веб-сайти.

Безсумнівно, внутрішні посилання є одним з ключових елементів позиціонування веб-сайтів, коли у вас є значний обсяг контенту і ви хочете зміцнити свої позиції, наприклад, в Google. При проведенні заходів з пошукової оптимізації не слід дивитися на внутрішні посилання виключно через призму пошукових систем. Зверніть увагу, що внутрішні посилання дозволяють користувачам правильно направляти користувачів до наступного структурованого контенту, який є розширенням того, що вони тільки що бачать. Ідеальний приклад - Вікіпедія, яка може привернути увагу відвідувача і зайняти його годинами, надавши серію посилань на інший пов'язаний контент. Внутрішні посилання утримують відвідувачів на вашому сайті.

Вам буде цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Якщо вирішили оптимізувати свій веб-сайт, можете ввести деякі базові правила для публікації контенту, наприклад, зв'язування старих записів з новими. Також рекомендується уникати використання плагінів, які автоматизують процес зв'язування, наприклад, на основі ключових слів. Такий зв'язок означає, що певні текстові фрази завжди посилаються на конкретний контент. Це неприродно і погано проглядається Google. Цікавою ідеєю може бути збагачення тексту посиланнями на інші статті по темі.

Також переконайтеся, що посилання між статтями різноманітні. Не зв'язуйте, наприклад, нові записи тільки з тим же контентом або домашньою сторінкою. Створення нових внутрішніх посилань також може бути хорошою можливістю поповнити ваш сайт новими записами.

Можете створювати внутрішні посилання без використання додаткових плагінів, використовуючи інструменти, доступні в редакторі WordPress.

  • Знайдіть цікавить вас фрагмент тексту в запису / сторінці WordPress, який хочете пов'язати з іншою статтею.
  • Виділіть її або, в разі одиночної фрази, клацніть по ній курсором. Використовуйте можливість вставки гіперпосилання.
  • У вас є два варіанти створення внутрішніх посилань: можете відразу ввести повний URL-адресу контенту, на який посилаєтеся (наприклад, знайшовши його вручну), або використовувати пошукову систему WordPress, ввівши ключові фрази.
  • Незалежно від того, вводите ви посилання або вибираєте контент вручну, ви створите один і той же тип посилання.
  • Перейдіть в текстовий редактор і додайте title до створеного гіперпосилання. Введіть заголовок посилання. Назва посилання (атрибут title) є таким же важливим елементом оптимізації SEO, як атрибути alt і title зображення. Хоча до цих пір ведуться суперечки про їх цінності для позиціонування, використання вищевказаних атрибутів є одним з елементів хорошою SEO-оптимізації.
  • Збережіть і опублікуйте контент.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити безлімітний хостинг або зареєструвати домен lviv.ua, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: