CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як створити і опублікувати новий запис WordPress

 3246
18.12.2020
article

Записи WordPress, на відміну від веб-сайтів, призначені для динамічного контенту, тобто в основному для будь-якої форми веб-сайту, яка частково або повністю реалізує концепцію блогу, наприклад, інформаційна сторінка, новини, повідомлення.

Контент, розміщений через записи, часто має обмежений термін дії, тому він дійсний на момент публікації, але читачі очікують більшої кількості записів на наступний день. Однак це не означає, що такий контент не грає ролі, наприклад, для позиціонування. Навпаки, в даний час такі веб-сайти, як блоги, грають ключову роль в позиціонуванні веб-сайтів і магазинів компаній. Вони дозволяють вам доставляти величезну кількість контенту, що є частиною вашої стратегії контент-маркетингу, генеруючи ключові слова і фрази, відповідаючи на запити користувачів пошукових систем.

Хоча сторінки в WordPress засновані виключно на контенті і створюваної ними ієрархії (порядок публікації, встановлений автором), записи сильно пов'язані з такими елементами, як дата публікації. Слід зазначити, що опубліковані записи відображаються у зворотному хронологічному порядку. Найостанніші записи завжди відображаються на домашній сторінці першими, видимими для читача.

При створенні або редагуванні записів у вас є можливість класифікувати їх і призначати теги, щоб допомогти користувачам легко фільтрувати записи на веб-сайті. На відміну від сторінок в WordPress, записи зазвичай не використовуються для створення меню (панелей навігації), хоча це можливо.

Вам буде цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Відразу після установки і першого входу в адмін-панель WordPress можете додавати записи. При редагуванні записів можете призначати їм категорії і теги, якими можете управляти в окремому розділі панелі. Опубліковані записи можуть бути загальнодоступними або приватними і навіть захищені паролем. Змінюючи дату публікації, можете швидко спланувати їх видимість в майбутньому.

Як створити і опублікувати запис:

  • Увійдіть в адмін панель WordPress.
  • Перейдіть в розділ «Записи», в лівій частині екрана.
  • Можете відразу навести курсор на кнопку «Записи» і вибрати «Додати» або натиснути «Записи», а потім переглянути опублікований контент і додати нові.
  • Створіть повідомлення WordPress. Заповніть тему, контент і додайте блоки контенту, які вас цікавлять, наприклад, галерею, фільм, фото, заголовки.
  • У правій частині екрана знайдете додаткові параметри, такі як налаштування тегів, категорій, обраного зображення і параметри публікації, такі як дата і видимість.
  • Опублікуйте свій пост в WordPress.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити безлімітний хостинг або зареєструвати домен lviv.ua, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: