CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як платити за хостинг менше?

 4455
23.09.2021
article

 

 

Заощаджені гроші — те саме, що зароблені. Ми підготували огляд можливостей Cityhost і готові поділитися секретами, завдяки яким ви зможете заощадити на хостингу до 100% від суми оплати послуги за місяць.

Підпишіться на наш Telegram-канал

Це шанс піймати гарантовану знижку за промокодом або виграти унікальний приз у розіграші. Більшість подарунків — можливість оформити одну з послуг дешевше за звичайну ціну.

Ми організовуємо акції до різних дат: до Дня Незалежності України, Нового року, "Чорної п'ятниці".

До того ж на каналі багато цікавого — поради для клієнтів, новини про роботу компанії, статті зі світу інтернет-технологій, тематичні публікації для покращення настрою.

Канал: https://t.me/cityhostua

Беріть більше хостингу!

Сплачуйте хостинг на тривалий період. При оформленні від трьох місяців клієнт отримує знижку, яка зростає залежно від терміну пакетного замовлення. На сайті вже розраховано, скільки можна заощадити на послугах, купуючи хостинг на різну кількість місяців.

Наприклад, при оформленні хостингу на 24 місяці одним платежем ви заощадите майже в два рази більше грошей, ніж оплачуючи послугу помісячно.

Запрошуйте знайомих у Cityhost і отримуйте 10% від їх оплат

Скористайтеся нашою партнерською програмою, запрошуйте знайомих реєструвати акаунти і замовляти послуги в Cityhost. Ви будете отримувати по 10% від кожної оплати клієнта, який прийшов за вашим реферальним посиланням. Ці кошти накопичуються в акаунті, їх можна витратити на продовження свого хостингу та інших послуг або вивести на карту.

Читайте докладніше про партнерську програму.

Збирайте платежі та отримуйте знижки

Замовляючи і продовжуючи послуги, ви автоматично берете участь у програмі накопичення платежів. При досягненні певного рівня оплачених з аккаунта коштів у клієнта з'являється можливість отримати знижку на оформлення нової або продовження існуючої послуги.

Коли сума всіх оплат перевищує 800 грн, клієнт отримує 2% знижки. Від 3000 гривень — вже 5%. А якщо кількість витрачених коштів перевищить 12 000 гривень, знижка вже становитиме цілих 15%.

Детальніше про можливості читайте тут.

Використовуйте тестовий період — 10 днів безкоштовного хостингу

При купівлі будь-якого хостингу клієнт отримує можливість протестувати його абсолютно безкоштовно протягом 10 днів. Оплатити послугу можна на 10-11 день і вийде, що 10 днів хостингу ви отримали в подарунок.

Отримайте місяць хостингу безкоштовно при замовленні домену

Кожен клієнт при покупці домену може отримати місяць безкоштовного хостингу. Для цього відкрийте на сайті вкладку Домени і введіть в рядок "Перевірити" домен, який ви вибрали для свого сайту. Якщо він вільний — відзначте домен галочкою і натисніть кнопку "Зареєструвати".

Після цього система перенаправить на вікно реєстрації, де написано про можливість отримання хостингу. Залишається тільки оформити на сайті аккаунт, оплатити домен і користуватися послугою.

Продовжіть хостинг на 1 день безкоштовно

Якщо період оплати закінчився, можна продовжити термін дії тарифу на 1 день. Ця опція автоматично відкривається в панелі управління послугами, коли оплачений період добігає кінця. Виручає в непрості часи і дозволяє трохи заощадити.

Залишіть відгук і отримайте бонус

  1. 50 гривень на баланс облікового запису за відгук на ru.hostings.info

Залишіть об'єктивний відгук про Cityhost на ru.hostings.info і отримайте на баланс вашого облікового запису бонус в розмірі 50 гривень.

  1. 100 гривень на баланс облікового запису за відгук у Google

Залиште відгук у Google і отримаєте 100 грн на баланс вашого облікового запису.

  1. 50 гривень на баланс облікового запису за відгук у Facebook 

Перейдіть на Facebook.com та залиште свій відгук.

Як отримати свій бонус за будь-якою з цих акцій?

Надішліть на support@cityhost.ua:

  • Скрін відгуку (або ім'я / нік + текст відгуку)
  • id або реєстраційний email свого аккаунта Cityhost

Акції підсумовуються!

Не у всіх випадках, але часто. Давайте порахуємо, скільки можна заощадити.

Наприклад, ви купуєте хостинг з тарифом Apartment. Його місячна вартість 109,80 грн, але можна платити менше, вибравши більш тривалий період оплати.

Чим більше період, тим більша знижка:

  • При оплаті на 3 місяці — знижка 8%
  • При оплаті на 6 місяців — знижка 15%
  • При оплаті на 12 місяців — знижка 40%
  • При оплаті на 24 місяці — знижка 42%

Вибираємо найвигідніший варіант і отримуємо ціну вже 1528,42 грн за 24 місяці обслуговування. А якщо платити помісячно, то хостинг обійшовся б у 2635,2 гривень за той же самий період.

Але і це не все. Нумо додавати інші знижки.

Наприклад, у вас також є знижка за витрачені в акаунті кошти 5% і ще промокод на знижку 3%. Віднімаємо від 1528,42 ще 8% і виходить вже 1406,15 грн.

Додамо до цього ще 10 днів тестового періоду і отримаємо відмінний хостинг за 1406,15 грн на 740 днів. Класно, правда?

Ми створюємо можливості для економії і постійним, і новим клієнтам. Будьте в курсі всіх пропозицій і користуйтеся ними із задоволенням.

Дочитали до кінця? Вам бонус! Знижка 10% при замовленні або продовженні хостингу та VDS. Використовуйте промокод: payless10 і отримайте рахунок зі знижкою. 
Діє до 31 грудня 2021 року.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: