CityHost.UA
Допомога і підтримка

Гучне фіаско WordPress

 1791
06.11.2020
article

Не помиляється той, хто нічого не робить. Ось і комманда WordPress наробила помилок в оновленні, правда двічі. Виправляючи неможливість встановити платформу на нові сайти, майстри створили низку нових проблем. Чергова зміна була покликана запобігати підробці запитів між сайтами та іншим шахрайським діям. Версія 5.5.2 не торкнулася сайтів, які використовують наявний додаток, нові ж не можуть підключиться до бази. Запуск був припинений, для коригування помилок.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Однак, поки розробники возилися з недоліками в апгрейде, програма сама запустила модернізацію альфа-версії, яка не розрахована на використання в автоматичному режимі. Тепер система встановлює Akismet і виводить додаткові теми. Користувачам краще видалити автоматичну "реінкарнацію", і встановити перевірену людиною версію. Якщо це не буде зроблено, прийдеться постійно оновлювати теми. Наразі неточність може серйозно вплинути на безпеку.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: