Делегування послуги — це тимчасова передача прав на керування вашою послугою іншому клієнту. Користувач отримує повний доступ до налаштувань, але не може купувати додаткові опції, змінювати власника або проводити інші платні операції.
Делегувати доступ можна лише користувачу, який вже зареєстрований у нашій системі. Якщо у вашого фахівця ще немає акаунта, він може створити його на СТОРІНЦІ РЕЄСТРАЦІЇ.
Для налаштування делегування доступу перейдіть в свою Панель керування
Оберіть пункт меню НАЛАШТУВАННЯ — Делеговані послуги
Створіть запит на делегування. У правій верхній частині сторінки натисніть кнопку Делегувати послугу.
У випадаючому списку позначте типи послуг (Хостинг, Домен, VDS/DS або тільки DNS) і натисніть ДАЛІ:

! Зверніть увагу: Керування доменом та DNS-записами — це різні сервіси.
Введіть email або ID особистого кабінету користувача, якому надаєте доступ. Натисніть Далі.

Введіть код із SMS, який надійде на ваш реєстраційний номер телефону.

Виберіть дату, до якої діятиме делегування.
Примітка: Доступ анулюється в обрану дату о 00:00. Якщо термін делегування довший за термін оплати послуги, доступ закриється автоматично в момент видалення послуги.

Перевірте дані користувача та список послуг. Якщо все правильно — тисніть Далі

|
Після підтвердження дії послуга буде миттєво делегована іншому користувачу і з’явиться в його панелі керування.
Зверніть увагу:
|
Дивіться відео про те, як делегувати доступ:
Всі категорії питань