CityHost.UA
Допомога і підтримка

Запровадили продовження послуг без авторизації в панелі керування

new

Тепер, щоб продовжити хостинг, домен, віртуальний або виділений сервер необов'язково авторизуватися в панелі керування послугами. Зробити це можна на сторінці швидкого продовження, посилання на неї доступно в футорі нашого сайту: https://cityhost.ua/uk/fastrenew/.

Щоб продовжити послугу треба ввести в форму домен, логін хостингу, назву або IP адресу сервера. Після перевірки система запропонує вам вибрати спосіб оплати і внести кошти. На даний момент доступна оплата як для фізичних осіб онлайн або по квитанції у банку, так і для юридичних осіб за рахунком фактурою. Якщо ви хочете оплатити рахунок як підприємство вам потрібно буде внести додаткову інформацію про компанію: її назву, спосіб отримання документів і контакт бухгалтерії.

Якщо ви не знаєте логін хостингу або IP адресу серверу, ви можете звернутися в технічну підтримку за отриманням цієї інформації. Зверніть увагу, що в зв'язку з особливостями системи доменні імена продовжуються терміном тільки на один рік. При цьому для хостингів, віртуальних і виділених серверів є продовження на більш тривалі періоди, вибрати які ви можете самостійно.

Система швидкого продовження може визначати пов'язані послуги. Наприклад, якщо з доменом ви замовляли хостинг, ви зможете продовжити обидві послуги однією дією і навпаки. Система запропонує продовжити доданий до хостингу домен, в разі якщо ви проводили його реєстрацію в нашій компанії. Такі додаткові послуги до хостингу як memcached, opcache, redis будуть включені у вартість автоматично.

В системі швидкого продовження не можна здійснити оплату прострочених і віддалених послуг.