CityHost.UA
Допомога і підтримка

Поповнення балансу облікового запису за допомогою мобільного додатку monobank

new

Тепер поповнити свій баланс в CityHost стало можливим, використовуючи карту від monobank. Що важливо - без комісії.

Коли ви отримуєте від нас повідомлення про закінчення терміну дії хостингу або домену, а також якщо ви є нашим реселлером і вносите кошти на баланс однієї сумою для всіх своїх клієнтів - не обов'язково це робити через особистий кабінет.

Як поповнити баланс через додаток monobank?

1. У розділі Інші платежі виберіть Платіж по Україні і введіть сітіхост або ciyhost.

2. Введіть свій ID клієнта CityHost і суму поповнення.

ID - це ваш унікальний ідентифікаційний номер, що складається з 6 цифр. Ви можете знайти його в своїй панелі керування і зберегти на якомусь зручному для вас сервісі зберігання даних, логінів і паролів. Таких зараз безліч, в тому числі і безкоштовних.

Наступного разу ви можете знайти свій платіж в історії платежів і повторити його. В цьому випадку ви вводите тільки суму поповнення, ID повторно вводити не потрібно.

Чому оплата через monobank - це зручно?

- ви економите час,

- ви не сплачуєте комісію - таке зараз пропонують не багато платіжних систем,

- ну і просто користуєтеся приємним зручним інтерфейсом.

 

До речі, оплату за продовження свого домену ви можете автоматизувати - просто поставте галочку біля значка «автоподовження» навпроти потрібного вам домену. При наявності коштів на балансі домен буде продовжений, про що ми відправимо повідомлення по смс. В цьому випадку не потрібно турбуватися, що ваш сайт перестане працювати, якщо за купою щоденних справ ви випустили з уваги цю подію.