CityHost.UA
Допомога і підтримка

Підвищуємо вартість деяких послуг з 1 серпня 2024 року

new

1 серпня 2024 року будуть підвищені тарифи на деякі послуги Cityhost — хостинг, виділені та віртуальні сервери.

  • Вартість хостингу в середньому зросте на 20%
  • Вартість оренди VPS підвищиться на 15%
  • Виділені сервери подорожчають на 15%

До 01 серпня 2024 року ви можете продовжити послуги за поточною вартістю.

Одним з основних факторів, що впливають на вартість наших послуг, є електроенергія. Тільки за останні півроку вартість електропостачання для юридичних осіб зросла майже вдвічі. 

Також на вартість впливає ціна компонентів, що виробляються за кордоном, — вона залежить від курсів іноземних валют, які також зростають у порівнянні з попередніми періодами.

Ми відкладали підвищення цін як могли. Так, наприклад, востаннє ми піднімали вартість оренди серверів понад півтора роки тому — у грудні 2022 року. На хостинг вартість підвищувалася в грудні 2023 року.

Незважаючи на всі виклики, Cityhost продовжує утримувати високий рівень сервісу та постійно покращує якість послуг. Щомісяця ми впроваджуємо системні оновлення, регулярно модернізуємо сервери та використовуємо компоненти лише перевірених постачальників. Надійність та безперебійність послуг є одним із головних принципів нашої роботи. Тому ми не можемо економити на устаткуванні, оновленні обладнання, технічному обслуговуванні серверів та достойній оплаті спеціалістам, які щоденно працюють над тим, щоб ваші сайти та інтернет-проєкти й надалі працювали стабільно. 

Щоб дізнатися більше про принципи формування вартості послуг хостинг-провайдерів, ви можете прочитати статтю, яку ми опублікували у 2022 році, коли відбулося попереднє підвищення тарифів.

Хоча наші послуги частково подорожчали, ви можете продовжувати економити з Cityhost, використовуючи максимум наших знижкових та бонусних програм. Ознайомитися з ними ви можете у цьому дописі