CityHost.UA
Допомога і підтримка

Представляємо новий файловий менеджер та модуль GeoIP у панелі керування

new

 

 

Останні місяці ми активно працювали над глобальними покращеннями системних рішень, і хочемо познайомити вас із двома важливими оновленнями.

Запустили новий файловий менеджер на хостингу

Файловий менеджер — найпростіший в управлінні інструмент для роботи з файлами, особливо незамінний для тих, хто лише починає працювати над своїм сайтом. Після оновлення він став ще зручнішим та отримав декілька нових корисних функцій. 

Покращена швидкодія в роботі

Відтепер керування файлами відбувається ще швидше і простіше, включаючи швидкий перехід між папками, відкриття папок із великою кількістю файлів, видалення та копіювання файлів. Завантаження файлів з сервера і на сервер також оптимізовано для підвищення ефективності.

Підтримка більшої кількості форматів файлів

Раніше перелік підтримуваних форматів був обмежений декількома стандартними розширеннями, потрібними для роботи з сайтами —  php, html, .htaccess, json, js тощо. Новий файловий менеджер вміє працювати з усіма поширеними в середовищі хостингу типами файлів.

Якщо ж ФМ отримає файл з невідомим йому розширенням, то просто запропонує відкрити його як текстовий документ. 

Різні формати файлів

Світла/темна тема та багатомовна підтримка

Зробіть більш комфортною для очей роботу з диспетчером файлів за допомогою вибору темної або світлої теми — здійснення налаштувань легкі та зрозумілі.

Крім того, менеджер файлів тепер доступний англійською, польською та українською мовами, а в майбутньому планується додати ще більше мов. 

Ми видалили російську мову і не плануємо її повертати.

Читайте більш докладно в інструкції, як переключати теми та вибирати мови

Файловий менеджер - світла і темна тема

Режим розділеного екрана

Додали до ФМ режим розділеного екрана, який ідеально підходить для одночасної взаємодії з двома файлами або копіювання файлів, а особливо при використанні підключення до віддаленого FTP сервера. Більше читайте в інструкції

 

Режим розділеного екрана

Збільшений ліміт розміру файлу

Максимальний розмір файлу для завантаження через ФМ тепер збільшений з 300 МБ до 500 МБ. Крім того, можна вибирати та завантажувати декілька файлів одночасно, спрощуючи робочий процес.

Розширена функція копіювання файлів та папок

Копіювання файлів стало більш інтуїтивно зрозумілим завдяки додаванню опції «Вставити як копію». Ця функція спрощує процес отримання копії файлу або папки, автоматично додаючи «-copy» до імені файлу. Тепер не потрібно здійснювати перейменування вручну. 

Більше інформації про роботу з файловим менеджером читайте у FAQ.

Реалізували GeoIP на рівні панелі керування

Модуль GeoIP дозволяє заблокувати доступ для користувачів з певних країн без редагування коду у файлах конфігурації. Це корисно, якщо ви бажаєте припинити співпрацю з клієнтами з росії або заблокувати DDoS-атаку, яка здійснюється з різних IP-адрес, але з певної локації. Блокування по геоданим корисне в багатьох випадках, і тепер його можна налаштувати без знання коду. Як це зробити — читайте в інструкції

GeoIP на рівні панелі керування

Переваги GeoIP: 

  • Зручність використання,  бо тепер функція візуалізована в панелі керування.
  • Швидкість блокування, бо правило працює одразу після додавання і надходження небажаного трафіку припиняється в лічені хвилини. 
  • Є готові шаблони для блоку континентів, які включають в себе всі країни. Наприклад, якщо ви отримуєте спамний трафік з Азії — можна заблокувати весь континент у пару кліків мишки. 

Знайти цю функцію ви зможете у панелі керування хостингом ⇒ Безпека ⇒ Налаштування GeoIP.