CityHost.UA
Допомога і підтримка

Запуск нового VPS-сервера

Хочемо повідомити вам про запуск нового VPS сервера. Ми врахували всі нюанси роботи попередніх серверів і постаралися зробити ще більш надійну і професійну систему. Всім новим клієнтам VPS надається тестовий доступ для перевірки працездатності. Для клієнтів хостинг-провайдера CityHost.ua є можливість не лише замовити тестовий доступ до віртуального сервера, але й отримати 10% знижки на перші 6 місяців обслуговування.

Паралельно із запуском нового сервера VPS ми розробляємо послугу з оренди серверів. Вже сьогодні ми можемо запропонувати нашим клієнтам орендувати сервер Intel Atom/RAM 1 Gb, HDD 500 Gb лише за 599 грн на місяць. Орендований сервер, як і всі сервери компанії, буде розташований в спеціалізованій стійці з охолодженням і системою пожежогасіння. Весь вихідний трафік з сервера не обмежений. Вхідний міжнародний трафік обмежується смугою в 1 Мбіт/с.

Найближчим часом ми плануємо надати різноманітний перелік серверів для оренди, але вже сьогодні ви можете замовити сервер будь-якої конфігурації, і ми вам його встановимо.

Приєднуйтесь до нових послуг хостинг-провайдера «СітіХост».