CityHost.UA
Допомога і підтримка

Замовляй послуги Cityhost – вигравай навушники!

new Cityhost розіграє 4 пари навушників Tronsmart Onyx Ace серед тих, хто замовить послуги компанії в серпні 2020 року. В розіграші беруть участь клієнти, які замовили та оплатили такі послуги і на такий період:
  • Домен – 1 рік і більше.
  • Хостинг – 1 місяць і більше.
  • Віртуальний сервер – 1 місяць і більше.
  • Виділений сервер – 1 місяць і більше.

Чим більше послуг ви замовляєте та оплачуєте, тим більші ваші шанси на отримання подарунку. Наприклад, якщо ви купили домен + хостинг, то будете брати участь у розіграші двох призів – один в категорії домени, інший в категорії хостинг. Кожна додатково замовлена послуга збільшує шанси на виграш.

Механіка розіграшу: Розіграш проводиться для 4 послуг окремо. Ми беремо перелік послуг (логіни хостингу, IP віртуальних або виділених серверів та домени) які були замовлені протягом календарного місяця та за допомогою сервісу random.org визначаємо серед їх власників переможців.

Розіграш відбудеться 02.09.2020 року. Результати будуть опубліковані в нашому телеграм каналі: https://t.me/cityhostua. Підписуйтесь, щоб не пропустити! 

Оплачуючи нові послуги - ви автоматично стаєте учасником або учасницею акції. Ніяких додаткових дій виконувати не потрібно. Почніть прямо зараз:

Замовити послугу

Детальні умови розіграшу:

  1. Акція проводиться на території України за виключенням тимчасово окупованих території та населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення.
  2. Учасниками акції можуть стати повнолітні особи які протягом строку проведення акції з 01.08.2020 по 31.08.2020 року замовили та оплатили одну та/або декілька нових послуг: реєстрація домену – мінімум на 1 рік, хостинг, оренда віртуального або виділеного серверу – мінімум на 1 місяць.
  3. Участь в розіграші беруть клієнти, кошти від яких поступили на рахунки компанії в період з 01.08.2020 по 31.08.2020 року.
  4. Замовленням вважається оплата нової послуги. В розіграші не беруть участь клієнти які продовжують існуючи (замовлені раніше) послуги.
  5. Доставка призів відбувається перевізником «Нова Пошта».
  6. Для отримання призу переможці мають надіслати данні для доставки: ПІП, номер телефону, місто і відділення «Нової пошти». Відправлення цієї інформації повинно відбуватись шляхом надіслання електронного листа з електронної пошти вказаної при реєстрації послуг, в аккаунті Cityhost.