CityHost.UA
Допомога і підтримка

Заблокували всіх російських користувачів

new

У перші ж дні війни ми приняли рішення розірвати всі стосунки з країною-агресором, яка підло та цинічно вбиває мирне населення… Ми заблокували доступ до послуг для всіх російських користувачів — а це понад 1500 акаунтів. На їхніх хостингах більше немає сайтів, вони більше не можуть дістатися до своїх серверів. 

Для проукраїнських користувачів із Криму є можливість повернути свій акаунт, звернувшись до технічної підтримки. 

Ті росіяни, які в мабутньому захочуть отримати послуги від Cityhost, не зможуть цього зробити. Для російських IP на нашому сайті встановлена заглушка. 

На екрані можна побачити тільки телефони гарячої лінії для родичів російських військових — якщо чийсь син чи чоловік відправився на «учєнія» і не виходить на зв’язок, можна дізнатися, чи є він серед загиблих або полонених.  

Це означає ще один удар по російському бізнесу — персональні санкції від Cityhost.

Але ми не обмежилися цим. Ми звернулися до інших хостинг-провайдерів з пропозицією підтримати цей «флешмоб». До блокування користувачів долучилися HOSTiQ.ua, Hostpro, Hvosting, Ukrnames, Parkovka, Namecheap, Ukraine та Nic.ua.

Вони також відключили всіх своїх клієнтів, які є громадянами країни-окупанта. Тисячі російських сайтів безповоротно «лягли».    

Команда Cityhost працює у штатному режимі, ми продовуємо надавати послуги з отримання хостингу, оренди серверів та реєстрації доменів клієнтам з усього світу. Крім росіян.