CityHost.UA
Допомога і підтримка

Впровадили можливість тимчасово збільшувати ресурси хостингу

new

Кожен з тарифів хостингу які доступні для замовлення в нашій компанії має свої обмеження. Це потрібно для загальної коректної роботи серверу на якому розміщується аккаунти. Обмеження є по дисковому простору, кількості процесорного часу, PHP memory_limit, навантаженню і таке інше.

Завдяки чіткому виділенню ресурсів всі клієнти-сусіди працюють однаково добре. В кожного є свій окремий ресурс і він повністю належить конкретному користувачу.

При цьому трапляються випадки, коли сайту або аккаунту в цілому тимчасово потрібно більше ресурсів ніж надано тарифом. Таке може відбуватися при використанні стороннього програмного забезпечення, імпорті/експорті баз даних або при періодичній роботі якогось надважкого скрипту. Що відбувається в такий момент? Сайт перестає працювати, бо система розцінює такі дії як перевищення наданих лімітів. Але, що робити коли надлімітні ресурси потрібні лише раз на місяць? Не купувати ж більший тариф, щоб просканувати сайт, або загрузити базу…

Тепер це питання вирішено – ми впровадили можливість тимчасово збільшувати ресурси хостингу!

В панелі керування для Хостинг 2.0 з’явилась кнопка «booster 3000», яка тимчасово збільшує ресурси вашого хостингу у 2 рази. Період на який буде діяти збільшення - 4 години від моменту підключення.

Як це працює:

  1. Заходьте до панелі керування cp.cityhost.ua,
  2. Переходьте в розділ «керування»,
  3. Тисніть «booster 3000»,
  4. Тисніть «ввімкнути».

Одразу після ввімкнення ресурси вашого аккаунту буде автоматично збільшено системою. Ви можете використовувати вказаний функціонал один раз на добу. Цього має вистачити для обробки важкого скрипту або іншої ресурсоємної задачі.

У разі, якщо вашому сайту потрібні більші ресурси постійно – рекомендуємо обрати більший тарифний план. Повний перелік тарифів можна знайти на головній сторінці сайту: CityHost.