CityHost.UA
Допомога і підтримка

Запрошуємо взяти участь у 18-й онлайн-конференції із SEO-просування на західних ринках

new

Cityhost.ua виступає партнером відкритої безкоштовної онлайн-конференції NaZapad, яка пройде першого жовтня. Організатор події — міжнародна компанія SeoProfy з десятирічним досвідом успішного просування сайтів на зарубіжних ринках.

NaZapad — це глобальна онлайн-зустріч для фахівців галузей SEO, контент-маркетингу, веб-розробки, лінк-білдингу, арбітражу. Цей захід об'єднує професіоналів із різних галузей, дозволяючи їм знайомитися з досвідом спікерів, обмінюватися знаннями між собою, знаходити нові рішення для бізнесу.

Щороку понад дві тисячі людей приєднуються до трансляцій, в яких експерти провідних компаній розповідають про новітні методи просування продуктів і послуг на ринках різних країн. Ареал досвіду роботи спікерів поширюється на Євросоюз, Англію, Австралію, Канаду, Сполучені Штати та азіатський континент.

Під час конференції глядачі отримують багато практичної інформації. До того ж це можливість познайомитися зі спільнотою колег, поставити питання і розповісти про свої кейси в живому чаті.

Налаштуйтеся на серйозний масив знань, адже конференція триває близько 15 годин!

Основні теми, з якими ви ознайомитеся на заході:

  • "SEO-аналітика на максималках" (Стас Поломарь, SEOwork);
  • "Як будувати команди, щоб SEO давало максимальний ROI" (Віктор Карпенко, SeoProfy);
  • "Як продати сайт, який не продається за х33!" (Максим Павлов, Onpage)
  • "Як вичавити максимум від SEO для аутсорсингових і SaaS компаній" (Дмитро Сохач, AdmixGlobal);
  • "Очищення посилального профілю від токсичних посилань. Як їх визначити і що робити "(Ігор Рудник, Collaborator);
  • "Публікації в ЗМІ не тільки заради посилань: неочевидні вигоди хорошого піару" (Олександр Сторожук, PRnews);
  • Q / A-сесія від Тіма Соуло (Ahrefs).

Конференція почнеться 1 жовтня о 9:00. Щоб зареєструватися, залиште заявку за посиланням. Ліміт за кількістю заявок відсутній, приєднатися до трансляції зможуть всі, хто заповнив анкету.

Якщо ж ви не встигли відвідати онлайн-подію — дивіться її в записі на каналі YouTube, відео буде викладено на сторінці SeoProfy. Там ви знайдете відеозаписи всіх конференцій за 5 років існування NaZapad.