CityHost.UA
Допомога і підтримка

Запобігання злому сайтів на нашому хостингу

Шановні клієнти!

З 21 грудня 2012 року на серверах віртуального хостингу note, accent і knopka відключені бібліотека cURL* і функція url_file_open. Це зроблено з метою підвищення безпеки файлів, розміщених на сервері. Наші фахівці провели аналіз випадків злому клієнтських сайтів, які використовують CMS Joomla, Wordpress та ін., і встановили, що зловмисники використовують саме модуль cURL і функцію url_file_open.

Тепер ці функції за замовчуванням закриті. Якщо ж для роботи скриптів вашого сайту дані функції необхідні — повідомте про це службу технічної підтримки. Наші співробітники підключать ту чи іншу функцію php безпосередньо для вашого облікового запису, проте ви повинні бути проінформовані про можливості злому ваших скриптів. У запиті на адресу support вкажіть логін хостинг-аккаунта і посилання на панель управління вашим хостингом.


*cURL (Client URL Library) — бібліотека, яка дозволяє здійснювати віддалені запити до сервера і передавати інформацію за допомогою протоколів HTTPS, FTP, FTPS та ін. cURL може використовуватися для отримання контенту з вказаної сторінки.