CityHost.UA
Допомога і підтримка

Підвищуємо ціни на деякі послуги та продовжуємо акцію на домени по 99 гривень

new

Постійний розвиток та вдосконалення є запорукою якості наших послуг. Ми закуповуємо обладнання, розробляємо нові системи, підвищуємо рівень безпеки, вдосконалюємо програмні продукти, запускаємо серверні потужності та нові локації розміщення серверів.

Вже скоро ми організуємо ще один серверний парк в Європі — зараз перебуваємо на етапі вибору країни для розміщення серверів.

Також з 1 січня 2024 року розпочнуть свою роботу дві нових зони з правильною українською транслітерацією назви міст — luhansk.ua та zaporizhzhia.ua

А з 1 лютого 2024 року почнеться реєстрація в публічних доменах zakarpattia.ua (назва області) та uzhhorod.ua (офіційна транслітерація назви обласного центру).

Аби і надалі ви могли насолоджуватися високим рівнем якості сервісів, ми вимушені повідомити про підвищення вартості на 20% таких послуг:

  • Хостинг
  • Реєстрація/продовження доменів у зонах: dp.ua, ks.ua, kherson.ua, donetsk.ua, dn.ua, kharkiv.ua, kh.ua, luhansk.ua, lugansk.ua, lg.ua, net.ua, sumy.ua, sm.ua, zaporizhzhia.ua, zaporizhzhe.ua, zp.ua.
  • Продовження доменів у зоні kharkov.ua (домени в російськомовних зонах ми не реєструємо, але їх можна продовжувати). 

ВАЖЛИВО: ми вирішили продовжити акцію на всі домени з правильною  українською транслітерацією до 31 січня 2024 року. Протягом січня реєстрація доменів у зонах zaporizhzhia.ua, kharkiv.ua та luhansk.ua все ще буде коштувати 99 гривень за перший рік використання. Загалом у переліку знижок налічуватиметься 13 доменів національної зони UA — ознайомитися з цінами та купити домен ви можете за посиланням

Вартість оренди віртуальних, виділених серверів та супутніх послуг залишається незмінною.

До 01.01.2024 року ви можете продовжити послуги за поточними цінами. 

Підвищення цін дозволить нам підтримувати якість послуг на найвищому рівні та надавати швидкий, стабільний та безпечний сервіс для ваших сайтів та інтернет-проєктів.

Сподіваємося на ваше розуміння.