CityHost.UA
Допомога і підтримка

Панель управління CityHost — додаткові можливості

Панель управління послугами продовжує розвиватися, наші програмісти щодня працюють над додаванням нових функцій і можливостей для вашої більш зручної та швидкої роботи з нашими послугами.

Бази даних і поштові скриньки

У розділі керування хостингом панелі управління послугами з'явилися ще дві вкладки — «Поштові скриньки» та «Бази даних». У цих вкладках ви можете повністю управляти своїми поштовими скриньками і базами даних MySQL без входу в панель управління ISPManager. У вкладці «Поштові скриньки» також доступна інформація щодо того, які параметри слід вказувати у своєму поштовому клієнті (Thunderbird, Outlook Express, The Bat та ін.) для його коректного налаштування, а також посилання на веб-інтерфейс для отримання та відправлення поштових повідомлень. У найближчому майбутньому дана інформація буде вдосконалена і з'явиться також у вкладці «Бази даних».

Потрібна допомога? Легко!

Звертатися до служби підтримки хостинг-провайдера CityHost.ua стало ще простіше. У вкладці «Підтримка», яка з'явилася поряд із попередніми двома вкладками, ви можете написати запит в службу підтримки прямо з вашої панелі управління. Відповідь на запитання прийде на ваш реєстраційний e-mail. Тим не менш, варто звернути увагу, що для того, аби отримати швидку і повну відповідь на своє питання, необхідно чітко вказати: в чому і з чим у вас виникли будь-які труднощі.