CityHost.UA
Допомога і підтримка

Нові функції в панелі управління для DS і VDS – firewall, reboot та інше

new

Ми піклуємося про те, щоб використання наших продуктів було легким і зрозумілим. Написавши власну панель управління, ми продовжуємо вивчати можливості для автоматизації, підвищення якості хостингу та впровадження нових «фішок».
Після переходу на 100% SSD диски в наших нових тарифах VDS, результатом нашого чергового аналізу клієнтського досвіду стали додатковs 4 функції, які, на нашу думку, значно спрощують керування серверами для наших клієнтів.

1. УПРАВЛІННЯ FIREWALL ДЛЯ DS І ВДС
Тепер вам не потрібно просити адміністратора або програміста зайти на сервер і змінити конфігурацію фаєрвола. Ви можете зайти в панель управління та самостійно вибрати необхідні параметри.
Турбуєтесь про безпеку вашого сервера? Не проблема - обмежте доступ до SSH, FTP тільки для свого IP-адреси. Якщо вам надокучила IP-адреса, що парсить ваш сайт, або ви боїтесь все зламати на своєму сервері, намагаючись знайти рішення в інтернеті - нові можливості панелі управління вирішують ці проблеми натисканням пари кнопок у розділі «Управління сервером».
Функціонал фаєрвола працює безпосередньо з кореневої хост-машини, що ніяк не відображається на роботі вашого сервера і не зачіпає його внутрішню конфігурацію.
 
Докладніше про настройку фаєрвола дивіться тут.
 

2.ПЕРЕУСТАНОВКА ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ VDS
Потрібна свіжа ОС або ви просто хочете поекспериментувати, намагаючись оптимізувати свій проект? Або раптом ви зробили неприпустиму помилку в настройках сервера, керуючись при цьому сумнівними гайдами з інтернету? Кожен має право на помилку, і тепер ви можете собі це дозволити.
Зараз в налаштуваннях свого віртуального сервера є можливість самостійно перевстановити операційну систему, не складаючи при цьому запит в техпідтримку і не втрачаючи свій дорогоцінний час.
Як перевстановити ОС? Зайдіть в новий розділ панелі управління «Управління сервером», виберіть дію «Переустановити ОС», виберіть потрібну ОС.
 
3. ЗМІНА ТАРИФА VDS
Якщо ваш проект росте і розвивається (а ми вам цього бажаємо) - він закономірно вимагає все більше ресурсів - mysql споживає більше пам'яті, витрачається місце на диску, для інтернет-магазинів скрипт імпорту товарів вимагає все більше оперативної пам'яті або зовсім "вбивається" oom кілером. У такій ситуації рішенням може бути перенесення проекту на новий сервер з розширеними ресурсами, але це вимагає значних витрат часу і професійного підходу для збереження всіх даних.
Щоб позбавити наших клієнтів від всіх цих проблем - ми зробили можливість натисненням однієї кнопки в панелі управління  самостійно змінити тариф VDS. Для переходу на новий тариф в новому розділі «Управління сервером» виберіть дію «Змінити тариф», потім виберіть відповідний тарифний план з урахуванням необхідних ресурсів.
 

4. УПРАВЛІННЯ ЖИВЛЕННЯМ VDS
Ваш сервер завис, mysql служба не стартує? "М'яке" перезавантаження не допомагає? Не проблема - перезавантажте сервер по живленню.
Включення, виключення і перезавантаження віртуального сервера тепер доступне в новому розділі «Управління сервером». Просто виберіть зі списку доступних опцій що необхідно зробити з сервером.

 

Нашою наступною розробкою буде розширення функціоналу VDS з додаванням автоматичного відновлення та відновлення файлів з копій. Слідкуйте за нашими новинами :)


Віртуальні сервери (VDS / VPS)
Виділені сервери