CityHost.UA
Допомога і підтримка

Зміна NS для деяких доменів в панелі управління

Для власників доменів в зонах IN.UA, NET.UA, ZP.UA, ZAPORIZHZE.UA, SM.UA, SUMY.UA, KH.UA, KHARKOV.UA, KHARKIV.UA, DN.UA, DONETSK.UA, LG .UA і LUGANSK.UA в панелі управління послугами з'явилася можливість зміни NS-серверів.

Нагадаємо, що раніше редагування NS в рамках проекту CityHost.ua було недоступним. Раніше домен реєструвався разом з хостингом і при реєстрації домен за замовчуванням прямував на той сервер, на якому був замовлений хостинг, а подальше управління доменом могло проводитися за допомогою редагування DNS-записів в панелі управління хостингом в ISPManager, або зміною неймсерверів за запитом у службу технічної підтримки.
Із впровадженням нової панелі управління послугами cp.cityhost.ua, яка дозволить істотно прискорити, спростити та полегшити роботу наших клієнтів, ми також ввели можливість повністю управляти своїми доменами з інтерфейсу панелі управління. Спочатку ця можливість була введена для доменів, які працюють за протоколом EPP (com.ua, kiev.ua тощо) і для міжнародних доменних імен, а тепер і для доменів в зонах IN.UA, NET.UA, ZP. UA, ZAPORIZHZE.UA, SM.UA, SUMY.UA, KH.UA, KHARKOV.UA, KHARKIV.UA, DN.UA, DONETSK.UA, LG.UA і LUGANSK.UA.