CityHost.UA
Допомога і підтримка

Хостинг у Німеччині від CityHost

Послуга розміщення сайтів за кордоном стала популярною серед власників інтернет-сайтів з України. Щоб відповідати високим запитам користувачів хостингу, ми пропонуємо нашим клієнтам унікальну можливість — перевезти свої сайти в поточних хостинг-тарифах і з тими ж настройками, при цьому не доплачуючи нічого за переїзд.

Віртуальний хостинг на німецьких серверах відповідає стандарту LAMP — операційна система сімейства Linux, веб-сервер Apache, бази даних MySQL, і підтримка php — версії 5.2 або 5.3. Трафік не обмежений, а обсяг виділеного дискового простору і кількість сайтів, баз даних і піддоменів визначається тарифом віртуального хостингу. Якщо крім переїзду ви хочете розширити виділені ресурси — повідомте про це співробітників нашої техпідтримки, і ми зробимо перерахунок сплачених коштів.

Ми зберігаємо високу якість сервісу, проте постійно розширюємо спектр послуг, що надаються. Тепер ви можете розмістити свої сайти на іноземних серверах, а система техпідтримки і білінгу залишається українською.