CityHost.UA
Допомога і підтримка

Дайджест українських доменних новин

Шановні клієнти компанії «СітіХост»!

З радістю повідомляємо вам, що починаючи з січня 2015 року на вас чекають приємні зміни в доменних зонах in.ua, kr.ua/kirovograd.ua, а також lutsk.ua, volyn.ua і lt.ua.

Домени в зонах lutsk.ua, volyn.ua і lt.ua переходять на новий протокол роботи EPP. Дане нововведення значно прискорить процес реєстрації та внесення будь-яких інших змін в домени.

У зв'язку з тим, що перехід на новий протокол роботи в зонах lutsk.ua, volyn.ua і lt.ua почнеться з 1 січня 2015 року і триватиме до 14 січня 2015 року включно, в даний період будуть призупинені реєстрація доменів, їх продовження і будь-які інші зміни в даних доменних зонах. Починаючи з 15 січня 2015 роки ви зможете продовжити роботу в доменних зонах lutsk.ua, volyn.ua і lt.ua та оцінити перевагу переходу на новий протокол роботи.

Наша компанія завжди намагається якісно обслуговувати своїх клієнтів і встановлювати для них прийнятні ціни для реєстрації і продовження послуг. З жалем повідомляємо вам, що з 1 січня 2015 року підвищується вартість реєстрації та продовження доменів доменних зон in.ua, kr.ua і kirovograd.ua. Дані зміни пов'язані з нестабільною економічною ситуацією в країні, яка викликала підвищення вартості послуг адміністраторів доменних зон in.ua, kr.ua і kirovograd.ua.