CityHost.UA
Допомога і підтримка

Cityhost запровадив систему захисту від ботів.

new

Однією з основних і, мабуть, найпоширенішою причиною неприродного навантаження на сервери є боти, які намагаються зламати сайт шляхом підбору паролів до адмінки, намагаються зареєструватися або вишукують можливість залишити коментар.

Працює це так:

На сайті є сторінка з адмінкой, наприклад, www.test.com/wp-admin. Бот знаходить її і намагається підібрати пароль шляхом введення сотень, а іноді і тисяч різних варіацій. Кожне завантаження сторінки і відправка даних - це запит до сервера, а значить і навантаження на хостинг.

Так було раніше, але поклали цьому край! Cityhost запровадив таку систему захисту:

Ми додали перевірку на реальність користувача перед завантаженням подібних сторінок. Перш ніж відкрити сторінку з адмінкою (реєстрацією) тепер виводиться стандартна «капча» від Google. Живому користувачеві пройти перевірку не складе труднощів, а ось бот не зможе.

Ми автоматично підключили такий захист для найпоширеніших варіацій сторінок:

  • WP: * wp-admin + * wp-login.php + wp-comments-post.php;
  • JOOMLA: * administrator + * login + * registration;
  • Open Card: * admin;
  • MODX: * manager;
  • PRESTA SHOP: * backoffice;
  • DRUPAL: * user / login.

Ви можете самостійно відключити таку перевірку. Зробити це можна в панелі управління cp.cityhost.ua. Щоб відключити перевірку перейдіть в конкретний хостинг, далі натисніть «сайти» і перейдіть в розділ «безпека». Там потягніть повзунок навпроти пункту «захищені сторінки (capcha)».