CityHost.UA
Допомога і підтримка

Cityhost припиняє дію архівних тарифів хостингу

new

Задля оптимізації роботи компанії ми прийняли рішення припинити дію усіх архівних тарифів хостингу. Клієнти, які обслуговуються в них будуть переведені в актуальні тарифи безкоштовно.  

Як буде відбуватись перехід?

Клієнти, які обслуговуються в архівних тарифах заздалегідь отримають відповідне повідомлення на контакту електронну пошту вказану при реєстрації. Система автоматично обирає актуальний тариф виходячи з характеристик існуючого. В повідомленні буде вказаний тариф, до якого вас буде переведено. Додатково вам буде запропоновано обрати, будь-який, інший з актуальних тарифів для переходу. Після настання дати вказаної у повідомленні, аккаунт автоматично змінить тариф на новий.

Чи потрібно щось міняти в сайті?

Ні, жодних змін у код сайту або домени вносити не потрібно. Не зміняться й доступи до панелі керування. Всі роботи по зміні тарифу відбудуться автоматично і без необхідності будь-яких дій зі сторони клієнтів.

Якщо мені не підходить запропонований тариф?

Якщо ви не згодні із запропонованим системою тарифом, ви можете обрати, будь-який, з інших актуальних тарифів на сьогодні. Інформація про усі актуальні тарифи доступна на головній сторінці сайту: https://cityhost.ua/uk.

Коли відбудеться зміна тарифу?

Ми плануємо повністю завершити перехід у січні 2021 року. До моменту зміни ви можете продовжити послуги в поточному тарифі на доступний термін.