CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як створити інтернет-магазин на Wordpress?

 4982
08.02.2021
article

Сьогодні ви дізнаєтеся, як створити інтернет-магазин Wordpress. Світ немислимий без інтернет-торгівлі. Кожній компанії потрібен сайт. Уміння «побудувати» інтернет-магазин стало корисним навичкою. Розробка сайтів - затребувана високоприбуткова професія. Якщо ви починаючий підприємець, вміння самостійно створити магазин, заощадить гроші.

Щоб не ворожити з HTML і CSS, рекомендуємо скористатися конструктором сайтів. Серед різних програм виділяється Вордпресс - проста, надійна платформа. Деякі стверджують, що Вордпресс непристосований для створення сайтів. Твердження невірне. Мільйони успішних комерційних сайтів на цьому додатку спростовують міф.

 

Відео: "Як створити сайт за допомогою безкоштовного конструктора?"

 

Звичайно, стаття не замінить повноцінний навчальний курс, але, якщо потрібен простенький магазинчик, інформації буде цілком достатньо.

10 кроків до власного сайту

1. Необхідно купити хостинг і домен. Хостинг - це сервер, на якому розміщений сайт. Він можуть бути як платними, так і безкоштовними. Для комерційних проектів краще вибирати платний варіант. Не скупіться, переносити сайт на інший хостинг буде проблемно. Домен - унікальне ім'я, по якому сайт знаходять в інтернеті. Найменування повинно бути пов'язано з бізнесом, яким ви займаєтеся. Як варіант, це може бути найменування компанії.

 

2. Встановлення WP. Коли хостинг обраний, знайдіть в його меню інструкцію з встановлення платформи. Якщо виникають питання, звертайтеся в супорт.

3. Карта сайту. Для цього доведеться завантажити і встановити додаток Гугл сайтмепс. Витратьте час, щоб навчитися цьому.

4. Щоб встановити програму All In One SEO Pack. Знайти її можна безкоштовно в Інеті. Установка через спеціальне меню в CMS.

5. Установка WooCommerce. Цей плагін можна порівняти з двигуном автомобіля. Від нього залежить працездатність сайту. Є й інші варіанти, але WooCommerce найбільш популярний. На ньому створено понад одного мільйона сайтів.

6. Завантаження перекладача. Необхідний для перекладу сайту на українську мову.

7. Завантаження шаблону. Варіант оформлення інтернет-магазину можна знайти в інтернеті. Завантажуєте його на комп'ютер.

8. Встановлення шаблону на сайт. Діємо через адмінку. Вибираємо опцію зовнішній вигляд, завантажити, активувати.

9. Передостанній штрих. Це фінальна настройка параметрів: валюта, умови доставки, контактні дані, платіжна система і ін.

10. Заповнення сайту. Коли все готово, залишається заповнити сайт інформацією. Цей пункт хоч і останній, але один з найважливіших. Вкажіть відомості про товар, додайте ключові слова.

Наведена в статті інформація про те, як створити магазин на Wordpress дещо схематична, вам доведеться шукати додаткові інструкції.

 

Вирішили створення сайтів зробити своєю професією?

Рекомендуємо пройти навчальні курси і бути на крок попереду до своєї мети.

Коли магазин створений, напевно, доведеться його доопрацьовувати.

Що ще доведеться встановити:

- аналітика від Гугл;
- піксель Фейсбук;
- додаток для добавки тегів;
- захист від вірусів;
- блокування спаму та ін.

 

Тільки що ви дізналися, як зробити інтернет-магазин на Wordpress. Вам не потрібні додаткові вкладення, особливі знання. Мінімум інформації і трохи вільного часу.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: