CityHost.UA
Допомога і підтримка

Безпека

blog 541 31 березня — день резервного копіювання. Чому важливо не забувати про бекапи та як зробити резервну копію свого сайту (інструкція)

Напередодні Дня резервного копіювання розповідаємо про особливості бекапів, стратегії та кращі способи створення резервних копій сайту.

blog 507 Як верифікувати користувача на сайті: дзвінки, SMS, електронна пошта
 6943

Якщо на вашому сайті є особисті кабінети для користувачів, важливо знайти надійний спосіб верифікації, щоб зберегти в безпеці їхні дані.

blog 491 Як запустити систему відеоспостереження на сервері

Виділений сервер можна використовувати для багатьох цілей, і серед них — організація відеоспостереження на підприємстві чи в магазині.

blog 448 ТОП-11 переваг реєстратора доменів та хостинг-провайдера Cityhost

У цій статті ми зібрали для вас всі наші переваги — від технічних тонкощів роботи з платформою до клієнтської підтримки та соціальної складової.

blog 535 Шахраї у Фейсбуці — як вберегти свою бізнес-сторінку від крадіжки

Втрата бізнес-сторінки у Facebook несе за собою серйозні репутаційні втрати та витік персональних даних. Як запобігти крадіжці бізнес-сторінки?

blog 503 Технічна підтримка Cityhost.ua — як це працює

Техпідтримка — це обличчя бізнесу, адже саме після комунікації з її фахівцями клієнти отримують враження про роботу сервісу.

blog 483 Моніторинг стану сервера, резервне копіювання та безпека даних — що потрібно знати клієнтам хостинг-провайдерів

Про що потрібно знати, якщо ви орендуєте сервер? Читайте поради від нашої техпідтримки щодо правильної експлуатації серверів.

blog 436 Фейки та дезінформація: вчимося розпізнавати неправдиві дані в мережі
 5830

Сьогодні говоримо не лише про базові правила інформаційної безпеки в мережі, а і про секрети доменів, які можуть багато розказати про сайти.

blog 522 Кібербезпека на робочу місці — правила інформаційної гігієни для керівництва та працівників компаній
 4068

Що таке кібербезпека, які є поширені типи кібератак та як захистити від них компанію – це все в новій статті від наших спеціалістів.

blog 497 Як захистити сайт на WordPress і не стати жертвою вразливостей відкритого коду
 2676

Безпека сайту Wordpress може опинитися під загрозою через вразливості у темах і плагінах. Як захистити WordPress від злому — читайте у статті.

blog 471 Погані боти: чим вони шкодять сайту і як їх заблокувати
 4670

Погані боти не тільки створюють додаткове навантаження, але й можуть завдати серйозної шкоди сайту. Як виявити ботів на сайті та заблокувати їх?

blog 431 Як захистити свій акаунт в Cityhost в часи інформаційної нестабільності
 4817

Зараз по всій Україні відбуваються потужні хакерські атаки на сервіси та сайти. Як захистити свій хостинг-акаунт від проникнення зловмисників?