CityHost.UA
Допомога і підтримка

Cайтобудування

blog 259 У чому платний хостинг краще безкоштовного?

Першочерговим завданням при запуску веб-проекту стає вибір хостингу.

blog 233 Як підвищити продуктивність блогів

Блогінг дійсно є правильним вибором для отримання гідного доходу від роботи в Інтернеті.

blog 214 Як знайти і встановити головну сторінку в WordPress?

Перше враження вкрай важливо не тільки для людини, але і для сайту, інтерфейс якого створюється за допомогою WordPress.

blog 147 Як налаштувати HTTPS для 1С-Бітрікс

Налаштувати https для 1С-Бітрікс нескладно. На стандартних шаблонах зазвичай використовуються відносні посилання

blog 253 Що таке проксі сервер?

Сьогодні, коли основна маса комп'ютерів працює через хостинг, використовує різні програми та маскуює вихідні, необхідна додаткова онлайн підтримка.

blog 234 Яку платформу вибрати для блогу

Замислюючись про створення власного блогу, перед багатьма початківцями блогерами постає питання, а на якій платформі його розмістити.

blog 144 Як налаштувати HTTPS на OpenCart сайті

Перед тим як налаштувати https для OpenCart, необхідно заздалегідь купити підходящий

blog 236 Як правильно вибрати веб-студію

Останнім часом створення власного сайту стало обов'язковим кроком у розвитку кожної компанії.

blog 227 Яким повинен бути дизайн сайту компанії?

На перше враження від будь-якого сайту впливає його дизайн. Саме те, як оформлений сайт, впадає в очі в першу чергу.

blog 204 Переваги та недоліки хмарного хостингу

Вирішуючи потрібен хмарний хостинг або звичайний, треба зрозуміти, що таке Хостинг і Сервер.

blog 145 Як налаштувати HTTPS на сайті Drupal

Перед тим як налаштувати https для Drupal, потрібно виконати підготовчі дії: встановити SSL-сертифікат

В епоху інформаційних технологій сайтобудування доступне всім. Щоб створювати власні проекти, зовсім не обов'язково вчитися 5 років на програміста. І навіть відвідувати 2-місячні курси по сайтобудування. Сьогодні вся інформація є в мережі, у відкритому доступі. У тому числі і в блозі про сайтобудування хостинг-компанії CityHost.

Чи складно створювати сайти і вивчати тонкощі сайтобудування?

Це раніше створення сайту було чимось за гранню фантастики. Тепер же ця задача під силу будь-якому – потрібно лише захотіти. Причому на сьогодні існує 2 способи навчитися створювати сайти самостійно. І кожен може вибрати підходящий для себе варіант.

Перший спосіб – це вивчення мов веб-програмування і верстки. У мережі достатньо книг, курсів, онлайн-семінарів по цій темі. Причому у відкритому доступі, тобто вся інформація повністю безкоштовна. Деякі джерела – платні, але вартість цілком прийнятна.

Так, на навчання сайтобудування знадобиться багато часу і зусиль. Потрібно буде розібратися в теорії, потім застосовувати отримані знання на практиці, напрацьовувати досвід. Але в подальшому перед вами відкриється чудова перспектива займатися сайтобудуванням на професійному рівні. Іншими словами, заробляти на створенні сайтів для клієнтів.

Другий спосіб простіше. Він полягає в ознайомленні з основами створення сайту на конкретній CMS. Наприклад, на популярному нині Wordpress. В даному випадку достатньо розібратися в простих речах:

Тут теж достатньо інформації по темі – наприклад, в мережі легко знайти уроки по сайтобудуванню, присвячені роботі з конкретною CMS. Причому в будь-якому форматі: текстовому або у вигляді відеороликів.

Такий варіант більше підходить тим, хто хоче створити сайт для себе. За часом це набагато швидше, ніж потрібно на вивчення мов програмування. Та й зусиль знадобиться менше. Розібравшись в цьому, можна зробити блог або невеликий інтернет-магазин, а потім отримувати певний прибуток з реклами чи продажу товарів.

Головне – бажання!

Створити сайт самостійно дуже просто. Так, крім цього доведеться ще розбиратися в інших нюансах. Наприклад, як вибрати надійний хостинг сайтів, як робити бекапи, як захистити сайт від вірусів. Але всю цю інформацію ви можете знайти в нашому блозі CityHost, вивчаючи корисні статті по сайтобудуванню.