CityHost.UA
Допомога і підтримка

Cайтобудування

blog 481 Як створити свій сайт на шаблоні html та вивести його в інтернет — інструкція для початківців

Спробуйте створити власний сайт на HTML, використовуючи тільки готовий шаблон і блокнот. Це простіше, ніж здається на перший погляд.

blog 433 Топ-6 кращих конструкторів сайтів у 2022 році

Вже давно не потрібно бути програмістом, щоб запустити власний сайт. Пропонуємо розглянути найпопулярніші конструктори сайтів у 2022 році.

blog 400 ТОП-3 CMS для створення блогу

Найпростіший спосіб реалізувати блог – CMS. Найкраще для цієї мети підходять WordPress, Joomla та Drupal, про які ми розповімо у статті.

blog 299 Переваги та недоліки CMS MODx

Незважаючи на те, що MODx незмінно входить в ТОП-10 CMS, його не можна віднести ні до безумовних лідерів рейтингу...

blog 448 ТОП-11 переваг реєстратора доменів та хостинг-провайдера Cityhost

У цій статті ми зібрали для вас всі наші переваги — від технічних тонкощів роботи з платформою до клієнтської підтримки та соціальної складової.

blog 406 Вчитися програмувати самостійно чи йти на курси розробників — що вибрати?

Хто швидше знайде роботу — самоучка чи випускник курсів розробки? Давайте поговоримо про популярні міфи щодо навчання в IT-школах.

blog 307 Дизайн посадкової сторінки: 9 важливих правил

Головне призначення посадочних сторінок полягає в спонуканні відвідувачів вчинити певну дію ...

blog 296 Ключові переваги CMS Joomla

Благодаря работе сайтов на CMS системах процесс управления контентом значительно упростился.

blog 441 Чек-лист: як відкрити інтернет-магазин на 1000 товарів

Бажаєте відкрити свій перший інтернет-магазин, але не маєте знань та капіталу — читайте, як це зробити за допомогою конструктора сайтів Weblium.

blog 404 ТОП-3 CMS для створення інтернет-магазину

Вирішили створити інтернет-магазин самостійно за допомогою CMS? Давайте розберемося, які плюси та мінуси є у найпопулярніших движків.

blog 303 Створення сайтів на платформі 1С-Бітрікс

1С-Бітрікс вважається найбільш популярною з усіх CMS в нашій країні.

blog 297 Особливості розробки сайту на CMS Joomla

Більшість веб-майстрів воліють вибирати CMS систему для управління своїм проектом.

В епоху інформаційних технологій сайтобудування доступне всім. Щоб створювати власні проекти, зовсім не обов'язково вчитися 5 років на програміста. І навіть відвідувати 2-місячні курси по сайтобудування. Сьогодні вся інформація є в мережі, у відкритому доступі. У тому числі і в блозі про сайтобудування хостинг-компанії CityHost.

Чи складно створювати сайти і вивчати тонкощі сайтобудування?

Це раніше створення сайту було чимось за гранню фантастики. Тепер же ця задача під силу будь-якому – потрібно лише захотіти. Причому на сьогодні існує 2 способи навчитися створювати сайти самостійно. І кожен може вибрати підходящий для себе варіант.

Перший спосіб – це вивчення мов веб-програмування і верстки. У мережі достатньо книг, курсів, онлайн-семінарів по цій темі. Причому у відкритому доступі, тобто вся інформація повністю безкоштовна. Деякі джерела – платні, але вартість цілком прийнятна.

Так, на навчання сайтобудування знадобиться багато часу і зусиль. Потрібно буде розібратися в теорії, потім застосовувати отримані знання на практиці, напрацьовувати досвід. Але в подальшому перед вами відкриється чудова перспектива займатися сайтобудуванням на професійному рівні. Іншими словами, заробляти на створенні сайтів для клієнтів.

Другий спосіб простіше. Він полягає в ознайомленні з основами створення сайту на конкретній CMS. Наприклад, на популярному нині Wordpress. В даному випадку достатньо розібратися в простих речах:

Тут теж достатньо інформації по темі – наприклад, в мережі легко знайти уроки по сайтобудуванню, присвячені роботі з конкретною CMS. Причому в будь-якому форматі: текстовому або у вигляді відеороликів.

Такий варіант більше підходить тим, хто хоче створити сайт для себе. За часом це набагато швидше, ніж потрібно на вивчення мов програмування. Та й зусиль знадобиться менше. Розібравшись в цьому, можна зробити блог або невеликий інтернет-магазин, а потім отримувати певний прибуток з реклами чи продажу товарів.

Головне – бажання!

Створити сайт самостійно дуже просто. Так, крім цього доведеться ще розбиратися в інших нюансах. Наприклад, як вибрати надійний хостинг сайтів, як робити бекапи, як захистити сайт від вірусів. Але всю цю інформацію ви можете знайти в нашому блозі CityHost, вивчаючи корисні статті по сайтобудуванню.