CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 441 Чек-лист: як відкрити інтернет-магазин на 1000 товарів

Бажаєте відкрити свій перший інтернет-магазин, але не маєте знань та капіталу — читайте, як це зробити за допомогою конструктора сайтів Weblium.

blog 438 Як інтернет змінив світ: ТОП-10 звичних речей та явищ, яких могло не бути

Чи замислювалися ви, як сильно інтернет змінив наше життя і як багато речей навколо нас існують саме завдяки йому? Давайте згадаємо про них.

blog 435 Як прибрати російські сайти з пошуку Google

Набридли російські сайти, які переважають у пошуковій видачі? Розказуємо, як змінити алгоритми Google, щоб він став українським.

blog 432 Як підвищити авторитет домена: перевірка та покращення показника DA

Що таке авторитет домену і як він впливає на SEO. Наші друзі з Collaborator.pro діляться дієвими порадами, як перевірити та підвищити DA.

blog 440 З’явився український аналог Pikabu — Картопелька. Які проблеми розважальних сайтів існують в Україні?

Вже можете не читати російський Pikabu, адже для українців створено новий аналог. Це початок витіснення росіян із ніші розважальних сайтів.

blog 437 ТОП-11 художніх фільмів про цифрові технології та програмування

У цій добірці ми зібрали 11 дуже різних фільмів, присвячених цифровим технологіям і програмуванню — інтернету, хакінгу та штучному інтелекту.

blog 434 Як перейти на електронний документообіг в Україні

Електронний документообіг — це швидкий та надійний спосіб підписувати ділові документи. Ділимося з вами оглядом кращих сервісів ЕДО в Україні.

blog 431 Як захистити свій акаунт в Cityhost в часи інформаційної нестабільності
 4757

Зараз по всій Україні відбуваються потужні хакерські атаки на сервіси та сайти. Як захистити свій хостинг-акаунт від проникнення зловмисників?

blog 439 Українською, будь ласка — вступає в дію закон, який зобов'язує перекласти сайти та програми державною мовою
 6190

З 16 липня всі сайти, програми та інтерфейс обладнання мають бути українською мовою. За недотримання закону порушникам загрожують штрафи.

blog 436 Фейки та дезінформація: вчимося розпізнавати неправдиві дані в мережі
 5726

Сьогодні говоримо не лише про базові правила інформаційної безпеки в мережі, а і про секрети доменів, які можуть багато розказати про сайти.

blog 433 Топ-6 кращих конструкторів сайтів у 2022 році

Вже давно не потрібно бути програмістом, щоб запустити власний сайт. Пропонуємо розглянути найпопулярніші конструктори сайтів у 2022 році.

blog 429 Клієнти з Upwork — шлях від 0 до 50K

Мрієте почати працювати на Upwork і швидко вийти на достойний рівень оплати? Ми підготували для вас статтю на основі вебінару від Collaborator.