CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 463 Wayback Machine: що таке веб-архів і для чого він потрібен

Завдяки веб-архіву будь-який користувач мережі може побачити версії сайтів у різні роки їхнього існування. Як користуватися Wayback Machine?

blog 460 Віртуальний планетарій Stellarium 1.0 — цифрова версія Всесвіту

Віртуальний планетарій — унікальний проект, який розроблявся 20 років. Він допоможе користувачам вивчати зоряне небо, не виходячи з дому.

blog 127 Як створити бізнес-сторінку в Facebook

Бізнес-сторінка у Фейсбуці — як її зареєструвати та налаштувати. Інструкція, яка допоможе правильно оформити ефективний бізнес-акаунт.

blog 456 Накопичувачі на сервері — HDD або SSD, NVMe або SATA? Що означають ці терміни та який обрати під час оренди сервера

Вибираючи сервер в оренду, клієнт може розгубитися — що означає HDD, SSD та інші назви? Розказуємо про основні види накопичувачів інформації.

blog 462 Як дата-центри працюють «без світла» та в умовах постійних обстрілів енергетичної системи України

Стабільна робота наших послуг залежить від електроживлення устаткування в дата-центрах. Ми дізналися, як ДЦ вирішують проблему вимкнення світла.

blog 430 Безкоштовне онлайн-навчання для українців під час війни

Бажаючи допомогти українцям, які втратили роботу, багато навчальних онлайн-платформ зробили свої курси та вебінари безкоштовними.

blog 458 Як малювати в Midjourney: нейромережа малює зображення за текстовими запитами

Штучний інтелект Midjourney створює зображення за текстовими запитами користувачів. Розказуємо, як зареєструватися і почати ним користуватися.

blog 455 Дроп-домени: як купити домен з хорошою історією і для чого він потрібен
 6300

А ви знали, що на домені з історією легше просувати сайт? Перевіряємо та купуємо дроп-домен — покрокова інструкція та огляд корисних сервісів.

blog 461 Топ-10 українських YouTube-каналів про IT

Чи багато на YouTube україномовних каналів про IT-технології? Ми зробили для вас огляд ТОП-10 найцікавіших блогів, присвячених галузі.

blog 459 ТОП-12 найвідоміших українських кібератак на російські сайти

Українська IT-армія майстерно псує нерви окупантам в інтернет-просторі. Ми зібрали для вас дайджест — найгучніші кібератаки на російські сайти.

blog 457 Скільки серверів у Вікіпедії та інші цікаві факти про найбільший словник світу

Вікіпедія знає все про все. А що ми знаємо про неї? Читайте цікаві факти про найбільшу енциклопедію в історії людства.

blog 454 Від «дякую» до $2 мільйонів — скільки можна заробити на bug-bounty

Як знайти помилку на сайті та заробити на цьому грошей? Робимо огляд програм bug-bounty, які пропонують винагороду за пошук вразливостей.